Home / Rheden-Regiobode / Circus Lorelly in Openluchttheater De Pinkenberg

Circus Lorelly in Openluchttheater De Pinkenberg

VELP – Op woensdag 7 augustus komt Circus Lorelly naar Openluchttheater de Pinkenberg in Velp. Lorelly brengt een vrolijke circusvoorstelling voor het hele gezin.

Na één keer als kind naar het circus te zijn geweest, waren Yoshi Berends en Lennart Schoppers verkocht aan de geur van zaagsel en popcorn en de romantiek van het leven in een caravan. Jarenlang speelden zij zelf circusje in de achtertuin of met het playmobil-circus, tot het moment dat ze elkaar bij toeval ontmoetten. Yoshi en Lennart bezochten vele circussen en praatten met vele professionals uit deze bijzondere wereld. Vervolgens werkten zij als tent- en tribunebouwers tot planners van een heel tournee door de Benelux. Alles hebben de gepassioneerde jonge heren gedaan, om maar te voelen hoe het is om echt circusman te zijn. Hun succes bleek het spelen van de domme en de slimme clown en dat was het moment om zelf een circus te beginnen. Er werd een piste getimmerd en geschilderd en een artiesteningang gefabriceerd van houten latten en oude gordijnen. De eerste voorstelling bleek een succes. Circus Lorelly was geboren!

Kaarten voor de voorstelling over Bach kosten 7 euro in de voorverkoop via www.depinkenberg.nl of 8 euro bij de ingang van de Pinkenberg. Met de bon uit Regiobode kost een kaartje nog maar 6 euro (maximaal twee kaartjes per bon). Kinderen tot en met twee jaar mogen gratis mee.
De voorstelling begint om 14.00 uur. Openluchttheater de Pinkenberg is te vinden aan de Kluizenaarsweg op de grens van Velp en Rozendaal. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar sporthal de Dumpel in Velp. Is dit nodig, dan wordt dit op de dag van de voorstelling bekendgemaakt via de website en Facebookpagina van Riqq.

www.depinkenberg.nl

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.