Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Meer grip op je leven met NLP communicatiecursus

Business & Shopping: Meer grip op je leven met NLP communicatiecursus

DOESBURG – Coaching en Training In & Outside in Doesburg start maandag 23 september met een nieuwe communicatiecursus NLP. Hiervoor wordt maandag 9 september een informatieavond gehouden.

“Met Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) krijg je inzicht in jouw communicatie, gedrag en denkpatronen en het effect hiervan op anderen”, zegt Hetty Boerstal van In & Outside. “NLP heeft zich de laatste 25 jaar bewezen als een succesvolle methode tot verandering. Het geeft je grip op je communicatie en je leven. Wil jij groeien en jouw doelen bereiken? Tijdens deze cursus van krijg je praktische info en tools aangereikt, die direct in het dagelijks werk en leven toepaspaar zijn. Grip op jouw communicatie zorgt ervoor dat je je doelen bereikt, invloed hebt op elk gesprek, meer rust hebt in je hoofd en een betere energiebalans krijgt.”

De NLP communicatiecursus start maandag 23 september, bestaat uit zeven maandagavonden en wordt gegeven in Ondernemershuis Hanzegilde aan de Ooipoortstraat 48 in Doesburg. Maandag 9 september is er vanaf 19.00 uur een gratis informatieavond. Meer informatie is verkrijgbaar via tel. 06-24981554 of info@inandoutside.nl.

www.inandoutside.nl

Lees ook

Ansichtkaartenproject genomineerd voor De Gelderse Roos

REGIO – Het ansichtkaartenproject ‘IJsselhoeven, Schoonheid en Troost’, dat in het voorjaar van 2020 werd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.