Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: De Heeren van Rheden: Interieur, Plant, Sfeer en meer

Business & Shopping: De Heeren van Rheden: Interieur, Plant, Sfeer en meer

RHEDEN – Sinds oktober vorig jaar is aan de Groenestraat 47 in Rheden een nieuwe woonwinkel te vinden voor industrieel en landelijk wonen. De Heeren van Rheden biedt een breed assortiment met voor ‘Interieur, Plant, Sfeer en meer’.

“Oud met nieuw combineren maakt dat een huis leeft, sfeer krijgt en een ziel. Combineer dit met persoonlijke spullen en geef uw interieur uw eigen karakter”, adviseren Maurice Krechting en Harm Dijkhuis. Wie er zelf niet uitkomt wat betreft een nieuw in te richten huis, appartement of bedrijfsruimte, kan voor interieur- en stylingadvies terecht bij de Heeren. Zij geven advies op het gebied van kleuren, indeling van de ruimte en verlichting.

In de sfeervolle woonwinkel aan de Groenestraat staan verschillende productgroepen uitgestald. “We hebben bijvoorbeeld een prachtige zitmeubellijn, gemaakt van Italiaans buffelleer, die wij in 21 verschillende kleuren kunnen leveren. Onze eettafels, en een gedeelte van onze bijzettafels zijn gemaakt van oude schippersboten uit Indonesië. Alles wordt gebruikt, van ijzer tot aan de teksten die als naam op de boot stonden vermeld. Ook uit Indonesië afkomstig zijn onze mangohouten vitrinekasten en lampenvoeten. Ook hebben we een mooie assortiment bijzet- en salontafels van mangohout. Voor iedere sfeer hebben we bovendien leuke woonaccessoires, waaronder kussens, plaids, lantaarns, waxine lichten en kandelaars”, aldus de Heeren.

Nieuw in het assortiment zijn de tassen en portemonnees. “We hebben leuke schoudertassen van bycastleder, strandtassen en kinderportemonnees.” In het najaar starten de workshops bloemschikken, waarbij leuke arrangementen worden gemaakt voor het najaar en de komende kerst.
Data van workshops, het laatste nieuws en nieuwe producten zijn te vinden op de Facebookpagina van de Heeren van Rheden, evenals op de website.

www.deheerenvanrheden.nl

Lees ook

Vaccineren senioren bij GGD Noord- en Oost-Gelderland van start

REGIO – GGD Noord- en Oost-Gelderland is dinsdag 26 januari begonnen met het vaccineren van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.