Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Anytime Fitness Dieren blijft groeien

Business & Shopping: Anytime Fitness Dieren blijft groeien

DIEREN – Ook in de afgelopen maanden hebben veel sporters de weg naar Anytime Fitness in Dieren weten te vinden, onder meer via een zomerabonnement. In de maand september bereikt Anytime een bijzondere mijlpaal: dan wordt de honderdste club geopend in de Benelux.

Alle leden van Anytime Fitness kunnen binnen Nederland en België in ruim honderd clubs 24 uur per dag sporten. In Dieren is er de afgelopen maanden veel aandacht besteed aan het opzetten van passende voedingsbegeleiding. Met een tien weken durend programma worden er goede resultaten geboekt om af te vallen. Steeds meer leden maken gebruik van het programma en er zijn al leden geweest die 8 tot 12 kilo aan vet hebben verloren met behulp van het programma.
Achter de schermen wordt bovendien druk gewerkt aan uitbreiding van het groepslesrooster. Hierover wordt medio september meer bekendgemaakt.
Vanaf 26 augustus heeft Anytime Fitness een aantrekkelijke aanbieding, waarbij er 1 maand gratis sporten wordt aangeboden bij het afsluiten van een lidmaatschap. Deze actie is geldig tot 11 september.

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Spagaat

Een van de grootste uitdagingen waarvoor de mensheid zich in de komende decennia gesteld ziet, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.