Home / Doesburg-Regiobode / Buitenfilm Mama Mia in tuin van Het Arsenaal

Buitenfilm Mama Mia in tuin van Het Arsenaal

DOESBURG – Op vrijdag 30 augustus wordt de film Mamma Mia gedraaid in de tuin van Het Arsenaal 1309 in Doesburg. De buitenfilm wordt verzorgd door filmhuis Het Badhuis, in samenwerking met het Stadshotel Doesburg en het Arsenaal 1309. De film start bij het invallen van de duisternis, rond 21.30 uur, en duurt ongeveer tot 00.00 uur. Net zoals voorgaande jaren kan men gebruikmaken van de klaargezette stoelen, maar ook een eigen kussentje of stoel meenemen. Er is een pauze waarin bij Het Arsenaal een drankje gekocht kan worden. Bij slecht weer wordt de filmvertoning naar de volgende dag verplaatst. De film is gratis, maar een vrijwillige eigen bijdrage om de kosten te dekken wordt wel op prijs gesteld.

Lees ook

Silhouet van wachtershuisje op de Hoge Linie

DOESBURG – Op de Hoge Linie in Doesburg moet komend jaar een nieuw kunstwerk verrijzen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.