Home / Rheden-Regiobode / Bridgeclub De Harmonie verhuist

Bridgeclub De Harmonie verhuist

LAAG-SOEREN / SPANKEREN – Bijna drie decennia lang speelde bridgeclub De Harmonie in het gelijknamige zalencentrum in Laag-Soeren. Maar in september verhuist de club naar de Kerkhorst in Spankeren voor de wekelijkse bridgemiddag. Vanaf 10 september wordt iedere week weer op dinsdagmiddag gebridged vanaf 13.30 uur. Dan worden dertig wedstrijden gespeeld over zes rondes. Nieuwe bridgers zijn welkom en mogen een middag vrijblijvend meespelen. Meer informatie is te krijgen bij de voorzitter via tel. 0313 – 420140 of secretaris via tel. 0313-415207.

Lees ook

Het Rhedens houdt online open dag

DIEREN / ROZENDAAL – Zaterdag 30 januari van 9.30 tot 13.30 uur opent Het Rhedens …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.