Home / Belangrijk / Bloeiende heide en boeiende bossen

Bloeiende heide en boeiende bossen

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom houdt op maandag 2 september om 9.30 uur een wandeling naar de bloeiende heide en de door de tornado getroffen bossen. De heide bloeit weer en toont zijn paarse pracht. Een wandeling door de bloeiende heide velden is niet alleen een lust voor het oog maar ook voor het reukorgaan. Gidsen vertellen over het beheer van de heide en is de grote stille heide werkelijk zo stil? Verder laten de gidsen zien welk effect de tornado van begin juni heeft gehad op het bos bij Rheden. De wandeling duurt ongeveer twee en een half uur en start op de hoek van de Arnhemsestraatweg en de Valkenbergerweg in Rheden. Aanmelden is niet nodig en de wandeling is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Geen carnaval bij de De Heiknüüters

RHEDEN – Het bestuur van de Rhedense carnavalsvereniging De Heiknüüters heeft met pijn in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.