Home / Nieuws / Blikseminslag veroorzaakt brand

Blikseminslag veroorzaakt brand

DIEREN – In de kelder van een woning aan de Rijnenberghof in Dieren heeft dinsdagmiddag 13 augustus korte tijd brand gewoed. De oorzaak bleek blikseminslag. Rond 14.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Een agent, die als eerste ter plaatse kwam, heeft de bewoonster uit het huis begeleid. De kelder stond vol met rook. Vermoedelijk is er iets gaan smeulen bij de elektriciteit. De brandweer heeft het vuur gedoofd. De gehele buurt zat zonder stroom door de blikseminslag.

Foto: Martin Heitink/Persbureau Heitink

Lees ook

Velpsch Maal in Buurthuis de Poort

VELP – Buurthuis de Poort verzorgt woensdag 23 juni om 17.30 uur weer een gezamenlijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.