Home / Brummen-Regiobode / Bijeenkomsten VoorzieningenWijzer

Bijeenkomsten VoorzieningenWijzer

GEM. BRUMMEN – De gemeente Brummen is gestart met de invoering van De VoorzieningenWijzer. De VoorzieningenWijzer biedt inwoners de mogelijkheid om meer regie te krijgen over hun uitgaven. In juli zijn er al vier informatiebijeenkomsten geehouden over de VoorzieningenWijzer. In aanvulling hierop kunnen inwoners een adviesgesprek aanvragen met medewerkers van SWB en het Team voor Elkaar. Voor deze gesprekken zijn 6 bijeenkomsten in de bibliotheek van Eerbeek en Brummen ingepland. De eerste twee bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 14 augustus van 9.00 tot 12.00 uur in bibliotheek Brummen en op donderdag 29 augustus van 13.00 tot 16.00 uur in bibliotheek Eerbeek. Aanmelden voor een adviesgesprek kan via de gemeente.
Informatie en regelingen zijn alleen online in te zien en te regelen. Dit is niet voor iedereen zo eenvoudig. Daarom biedt de bibliotheek hiervoor digitale steun. Tijdens de bijeenkomsten zijn vrijwilligers van SeniorWeb aanwezig, die gratis assistentie kunnen verlenen. Hiervoor zijn laptops aanwezig en een afspraak maken is niet nodig.

Lees ook

Eerbeekse brengt gedichtenbundel uit

EERBEEK – 2020, waarin tijden van corona crisis, de wereld op de kop staat, contactberoepen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.