Home / Rheden-Regiobode / Benjamin de Beer in Openluchttheater De Pinkenberg

Benjamin de Beer in Openluchttheater De Pinkenberg

VELP – Theatergroep Kristal speelt woensdag 14 augustus de familievoorstelling Benjamin de Beer in Openluchttheater de Pinkenberg in Velp. De voorstelling begint om 14.00 uur.

Benjamin de Beer is een kleurrijke musical naar een verhaal van Herman van Veen. Hij schreef ook de muziek en liedjes. Het is het verhaal van Benjamin IJsbrand Beer die met zijn vader en moeder moet vluchten voor het smeltende ijs. IJs dat in het poolwater net zo snel oplost als een suikerklontje in de thee. Papa, mama en Benjamin komen na een avontuurlijke reis terecht in een groene wereld waar ze niet welkom zijn. Daar waar beren wonen die bruin zijn en mensen leven die van hun vachten bontjassen maken willen.

Kristal Theater is opgericht door Femke Krist in 2006. Als theatermaker en actrice focust zij zich op ge├źngageerd muziektheater voor volwassenen en kinderen.

Kaarten voor de voorstelling Benjamin de Beer kosten 7 euro in de voorverkoop via www.depinkenberg.nl of 8 euro bij de ingang van de Pinkenberg. Met de bon uit Regiobode kost een kaartje nog maar 6 euro (maximaal twee kaartjes per bon). Kinderen tot en met twee jaar mogen gratis mee.
De voorstelling begint om 14.00 uur. Openluchttheater de Pinkenberg is te vinden aan de Kluizenaarsweg op de grens van Velp en Rozendaal. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar sporthal de Dumpel in Velp. Is dit nodig, dan wordt dit op de dag van de voorstelling bekendgemaakt via de website en Facebookpagina van Riqq.

www.depinkenberg.nl

Lees ook

Op heterdaad betrapt

DIEREN – Een oplettende getuige heeft ervoor gezorgd dat in de nacht van 5 op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.