Home / Alle-Regiobode / Bedevaart naar Kevelaer

Bedevaart naar Kevelaer

DREMPT – Op 7 september is het weer zover, dan zet de bus van Bedevaart Zutphen – Apeldoorn weer koers richting Onze Lieve Vrouwe van Kevelaer, Maria Troosteres der Bedroefden. Dit jaar is het thema van de bedevaart ‘Heer, naar wie zouden we gaan’. Wie mee wil naar Kevelaer kan zich opgeven bij zijn of haar eigen parochie via het lokale aanspreekpunt of bij de broedermeester. Doe dit wel vóór 20 augustus. De bijdrage in de kosten is 25 euro, kinderen tot 12 jaar mogen mee voor 10 euro. Opgave is ook mogelijk bij de organisatie, bij Trees Beuwer-Schenning aan de Zomerweg 24, 6996 DE Drempt of via ben@beuwer.nl, tel. 0313 – 473452.

Lees ook

Ansichtkaartenproject genomineerd voor De Gelderse Roos

REGIO – Het ansichtkaartenproject ‘IJsselhoeven, Schoonheid en Troost’, dat in het voorjaar van 2020 werd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.