Home / Rheden-Regiobode / Avondrit MTC Dieren e.o.

Avondrit MTC Dieren e.o.

SPANKEREN – Motor Tour Club Dieren en omstreken (MTCD) maakt woensdag 7 augustus weer een avondrit. Dit keer wordt ongeveer 100 kilometer gereden, via Klarenbeek en Teuge gaat het naar de koffiestop in Terwolde. De terugreis voert via Oenen, Vaassen, langs het kanaal richting Apeldoorn en dan via Loenen terug naar Dieren. De start is om 19.00 uur vanaf de parkeerplaats van de Luchte in Spankeren. Motorrijders die geen lid zijn van de MTCD kunnen eveneens meerijden. Zij betalen 5 euro. Aanmelden kan via www.motortourclubdieren.nl.

Lees ook

Rozendaal zoekt hulp voor stembureau

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal zoekt mensen die tijdens de Tweede Kamerverkiezingen het stembureau willen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.