Home / Algemeen / Audities dansopleidingen Studio26

Audities dansopleidingen Studio26

VELP – Studio26 in Velp biedt de vooropleiding dans aan, waarbij leerlingen van tussen de 10 en 18 jaar op vrijdag en zaterdag een aanvullend programma volgen op de danslessen die ze krijgen via hun eigen dansschool. Het programma bestaat uit lessen en workshops in verschillende dansstijlen, uitwisselingsprojecten en diverse optredens op kleine en grote podia. De focus ligt op het ontwikkelen van de danstechniek in ballet, moderne dans en jazzdance, maar er is ook aandacht voor andere dansstijlen, zoals show, hiphop en afrodance. De lessen worden in verschillende leeftijdsgroepen gegeven door professionele vakdocenten. Vanwege de populariteit van hiphop en de opkomst van andere urban dansstijlen, heeft Studio26 twee jaar geleden haar talentontwikkelingstrajecten uitgebreid met een urban dans variant. Leerlingen tussen de 10 en 15 jaar kunnen trainen in een urban dance crew, waarmee ze meedoen aan wedstrijden door heel Nederland. De audities van beide talentontwikkelingstrajecten voor schooljaar 2019-2020 vinden plaats op vrijdag 23 augustus 2019. Aanmelden kan via www.studio26.nl.

Foto: Gerrit Bakker

Lees ook

Studieavond zegen door Israël

EERBEEK – Op donderdag 24 juni is er in Eerbeek een studieavond met ds. Oscar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.