Home / Brummen-Regiobode / 70e KWF-collecteweek van start

70e KWF-collecteweek van start

BRUMMEN – De 70e collecteweek van KWF Kankerbestrijding start op zondag 1 september. Ook in Brummen gaan de collectanten weer op pad. Het collecteteam van de gemeente Brummen zet zich met 140 collectanten in om zo veel mogelijk geld op te halen voor meer kennis en betere behandelingen. Zodat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en meer mensen beter kunnen leven met de ziekte. De collectanten van KWF-collecteteam gemeente Brummen gaan in de week van 1 tot en met 7 september langs de deuren. Zij kunnen zich legitimeren en zijn te herkennen aan het rood-wit-blauwe logo met de krab. Doneren kan ook online via kwf.nl/collecte en aanmelden als collectant kan via kwfgemeentebrummen@gmail.com.

Lees ook

Kinderen druk in de weer tijdens kerstbomeninzameling

BRUMMEN – In de tweede week van januari staat in de gemeente Brummen traditiegetrouw de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.