Reünie oud-Rozendalers in de Serre
ROZENDAAL – Op woensdag 4 september is er een reünie voor Rozendalers die naar Velp zijn verhuisd. Dat meldt de coördinatie van de Serre van Rozendaal.

Vorig jaar, ter gelegenheid van het tweehonderdjarig bestaan van de gemeente Rozendaal, was er in De Serre van Rozendaal een speciale bijeenkomst gehouden met een feestelijk tintje. Hiervoor waren, naast de trouwe bezoekers van de open ontmoetingsochtend, ook oud-inwoners van de gemeente Rozendaal uitgenodigd. Voor deze bezoekers, Rozendalers die naar Velp zijn verhuisd, was het een ‘reünie’. De bijeenkomst werd door de aanwezigen zeer op prijs gesteld en vandaar dat deze ‘reünie’ dit jaar opnieuw wordt georganiseerd.
Overigens zijn ook anderen welkom: de ontmoetingsochtenden in De Serre staan open voor iedereen. De inloop start, zoals gebruikelijk, om 10.00 uur met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Vanaf half 11 wordt er een film uit de jaren 50 vertoond met historische beelden uit Velp en Rozendaal. Daarna is er genoeg gelegenheid om bij te praten. Bij mooi weer gebeurt dat op het terras in de fraaie tuin.
De Serre van Rozendaal is te vinden aan de Kerklaan 15. De inloopochtend eindigt om 12.30 uur.
In verband met de catering is het prettig als mensen zich van tevoren opgeven. Dit kan bij mevrouw Van Wely, via secretariaat@rozendaal.nl of tel. 026- 3843672. “Maar ook als u op het laatste moment besluit om te komen, bent u van harte welkom”, aldus de organisatie.

Lees ook

Cheque voor herstel tuinmuur Ellecomse Dorpskerk

ELLECOM – De Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom heeft donderdag 10 juni een cheque van maar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.