Home / Nieuws / Zonnig Midzomerfestival in Velp

Zonnig Midzomerfestival in Velp

VELP – Spelletjes, muziek, oude ambachten, een modeshow en verschillende acties van de winkeliers. Tijdens het Midzomerfestival in Velp afgelopen zaterdag was het nodige te zien en te beleven. Kinderen konden op het Kinderplein aan de Hoofdstraat circustrucs uitproberen zoals jongleren en een diabolo in de lucht gooien. Ook konden ze hun evenwicht proberen te bewaren op een plank op een ronde ton. Het Midzomerfestival vond twee jaar geleden voor het eerst plaats in Velp. Het werd opgezet nadat er twee Velleper Donderdagen wegvielen. In 2017 was het Midzomerfestival erg regenachtig en vorig jaar werd het Velleper feestje door omstandigheden afgeblazen. Dit jaar was het gelukkig prachtig weer.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.