Home / Brummen-Regiobode / Zomerstop inloopochtenden Klarenbeek

Zomerstop inloopochtenden Klarenbeek

KLARENBEEK – Woensdag 10 juli was de laatste inloopochtend in Klarenbeek voor de zomervakantie. Een aantal vaste gasten wisselde de laatste nieuwtjes uit en dronk een vers kopje koffie. De nieuwe kalender voor ná de zomer werd ook gepresenteerd.
Voor het volgend seizoen staat weer tal van interessante activiteiten op de kalender, zoals het regelmatig terugkerende papa-mama café, de lunch, creatieve workshops en informatie over bijen, verzekeringen en reisverhalen. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal vrijwilligers die iedere woensdagochtend klaarstaan om de gasten van een drankje te voorzien.
Woensdag 4 september is er weer inloopochtend. Er wordt gestart met een workshop bloemschikken. Het Klarenbeeks Belang biedt de bezoeker een kopje koffie of thee aan. Aanmelden voor workshops is wel noodzakelijk voor de inkoop van materialen. Aanmelden voor de reguliere inloopochtenden is niet noodzakelijk.

Lees ook

Lente in aantocht: eerste lammetje geboren

RHEDEN – De Rhedense Schaapskudde heeft vrijdag 22 januari de eerste lammetjes van het jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.