Home / Rheden-Regiobode / Zomersluiting Ons Raadhuis

Zomersluiting Ons Raadhuis

VELP – Ons Raadhuis is dit jaar in de zomerperiode maar twee weken gesloten. Het gaat om de laatste week van juli en de eerste week van augustus. Op 5 augustus wordt er weer gestart met het dagelijkse programma van verschillende activiteiten. Dit zijn voor een groot deel vaste activiteiten, afgewisseld met eenmalige activiteiten zoals presentaties, lezingen en films. Daarnaast is Ons Raadhuis doordeweekse dagelijks van 9.30 tot 16.30 uur open voor mensen die een kop koffie willen komen drinken, een praatje willen maken of de krant willen lezen.

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Op heterdaad betrapt

DIEREN – Een oplettende getuige heeft ervoor gezorgd dat in de nacht van 5 op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.