Home / Brummen-Regiobode / Zomers concert OLTO op De Bosgraaf

Zomers concert OLTO op De Bosgraaf

LOENEN – Traditiegetrouw geeft muziekvereniging OLTO haar zomerconcert elk jaar op een andere plek. Dit jaar werd gekozen voor camping De Bosgraaf aan het Kanaal Zuid op de grens van Loenen en buurtschap De Scherpenberg. Een mooie gelegenheid voor campinggasten en andere geïnteresseerden om de muzikale kunsten van Opleidingsorkest, De Drumfanfare en het Harmonieorkest te bewonderen. Met het zwembad op de voorgrond kreeg het concert een extra zomers tintje. Veel toeschouwers verzamelden zich rondom het zwembad en op het terras om onder het genot van een drankje een grote verscheidenheid aan muziek te horen.

Foto: Han Uenk

Lees ook

‘Tonny van het zwembad’ neemt na 26 jaar afscheid van Den Helder

DOESBURG – Compleet verrast was Tonny Lobeek woensdag 20 januari bij het zien van haar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.