Home / Doesburg-Regiobode / Zomeropenstelling Galluskerk

Zomeropenstelling Galluskerk

ANGERLO – Op zondagmiddagen in augustus is de Galluskerk in Angerlo open voor het publiek. Tot en met 25 augustus kan de kerk van 13.00 tot 16.00 uur bekeken worden. Tijdens de openstelling is de zijbeuk van de kerk ingericht met een bijzondere expositie. Deze expositie laat de ontwikkeling zien van het bidprentje in de voorbije 250 jaar. De getoonde devotieplaatjes en bidprentjes maken deel uit van de collectie van Ineke Bergers-Blom.

Lees ook

Silhouet van wachtershuisje op de Hoge Linie

DOESBURG – Op de Hoge Linie in Doesburg moet komend jaar een nieuw kunstwerk verrijzen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.