Home / Brummen-Regiobode / Zomeravondzang Beekbergen

Zomeravondzang Beekbergen

BEEKBERGEN – Ook dit jaar zijn in de zomer weer de zangavonden in de Beekbergense kerk. Wekelijks op woensdag is er een bijeenkomst met medewerking van verschillende solisten en musici uit de omgeving. De eerste zomeravondzang is op woensdag 17 juli. De leiding is deze avond in handen van Anne-Marie van der Grift. De muziek wordt verzorgd door The New Relations en organist Jaap Ouwehand. Ook is er een korte meditatie. De kerk opent om 19.00 uur, de bijeenkomst begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, evenals de koffie of thee na afloop.

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.