Home / Brummen-Regiobode / Zomeravondzang Beekbergen

Zomeravondzang Beekbergen

BEEKBERGEN – Ook dit jaar zijn in de zomer weer de zangavonden in de Beekbergense kerk. Wekelijks op woensdag is er een bijeenkomst met medewerking van verschillende solisten en musici uit de omgeving. Ook is er een korte meditatie. Woensdag 24 juli is de leiding in handen van ds. J. Lammers. Organist Wop Kuipers verzorgt de muzikale begeleiding. De kerk opent om 19.00 uur, de bijeenkomst begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, evenals de koffie of thee na afloop.

Lees ook

Desmond Talla nieuwe trainer van Loenermark

LOENEN – Desmond Talla uit Apeldoorn is de nieuwe trainer van voetbalvereniging Loenermark in Loenen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.