Home / Doesburg-Regiobode / Zomeravond Orgelbespelingen

Zomeravond Orgelbespelingen

DOESBURG – Op donderdag 18 juli start de serie Zomeravond Orgelbespelingen van de Stichting Doesburgse Muziekcultuur (StiDoMu) in de Grote of Martinikerk in Doesburg. Wilbert Berendsen opent de serie. Hij voert op het grote Walckerorgel werken uit van Julius Reubke (1834-1858) en César Franck (1822-1890). Van hemzelf brengt hij een Geïmproviseerde Palmensymfonie ten gehore.
Wilbert Berendsen (1971) is cantor-organist is van de Protestantse Gemeente te Angerlo-Doesburg en de vaste bespeler van de drie orgels in de Martinikerk. Tevens is hij stadsorganist van Doesburg. Het concert begint om 20.00 uur. Toegang is 12 euro, donateurs van StiDoMu betalen 10 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Lees ook

Kledingwinkel Leger des Heils open

DOESBURG -De kledingwinkel van het Leger des Heils in Doesburg gaat weer open op woensdagochtend. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.