Home / Brummen-Regiobode / Zoeken naar straatnaamborden in De Tuin Van Loenen

Zoeken naar straatnaamborden in De Tuin Van Loenen

LOENEN – Met Pinksteren kwam hij logeren en was verbaasd. “Hebben jullie nu nóg geen straatnaambordjes?” Zo’n twee maanden eerder was Michiel met een familieploeg meegekomen om een opgeleverd huis aan De Boerboom schoon te maken. De bestrating was niet klaar en het was toen even zoeken geweest om het goede huis te vinden.
Er zijn maar drie straten gepland in de nieuwe wijk De Tuin Van Loenen: Hamakker, De Boerboom en Hoenderrikken. Hoewel de eerste gezinnen daar al sinds vorig jaar juli wonen en in de laatste maanden ook bijna alle andere woningen zijn betrokken, nog steeds dwalen familieleden, vrienden en leveranciers door het wijkje op zoek naar de juiste adressen. De reden? Er staan geen straatnaamborden.
”Dan maken we ze toch zelf!”, opperde Michiel. Met wat hulp knutselde hij al één bord in elkaar en zette dat in de berm. Dáár ligt de straat De Boerboom. Wanneer komen de echte, vraagt de familie zich af?

Lees ook

IJspret aan de Doesburgse dijk

Deze week een plaatje van een beeld dat we bijna niet meer kennen: ijspret. Schaatsen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.