Home / Doesburg-Regiobode / Zevenaar wil samen met ondernemers kansen vrijetijdseconomie pakken

Zevenaar wil samen met ondernemers kansen vrijetijdseconomie pakken

ZEVENAAR – In samenwerking met de sector en betrokkenheid vanuit de regio is een nieuw beleidskader voor de vrijetijdseconomie van de gemeente Zevenaar vastgesteld door de gemeenteraad. Hoeveel budget wordt vrijgemaakt, beslist de raad bij de vaststelling van de meerjarenbegroting in november. Het beleidskader richt zich op de ambities om de gemeente aantrekkelijker te maken als woon- en vestigingslocatie en het realiseren van een groei van de werkgelegenheid in de vrijetijdssector. Hoewel het beleidskader is opgesteld voor de gemeente Zevenaar, richt het zich op de gehele Liemers-regio. De komende periode wordt met betrokken partijen verder gewerkt aan de uitvoering van de plannen.
De gemeente wil onder meer investeren in de toeristisch-recreatieve infrastructuur. Dit zal onder meer te zien zijn in wandel- en fietspaden en -routes en de bewegwijzering. Samen met ondernemers en andere betrokken partijen gaat de gemeente onder andere werken aan de toeristische branding van de gemeente en innovatief ondernemerschap. Insteek hierbij is om bewoners en gasten goed te informeren en te inspireren over het aanbod in de gemeente en regio.

Lees ook

Ik vind: Onzalig plan

Op 7 januari kreeg ik door middel van een e-mail van inwoners, betrokken bij het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.