Home / Rheden-Regiobode / Zakkenrollerij door drie vrouwen in supermarkt

Zakkenrollerij door drie vrouwen in supermarkt

Dieren – Twee klanten van een supermarkt aan het Callunaplein in Dieren zijn op zaterdagmiddag 1 juni slachtoffer geworden van zakkenrollerij. Drie onbekende vrouwen blijken hebben de portemonnee uit de tas van de klanten gestolen. De politie vraagt of er mensen zijn die meer informatie hebben over de diefstallen of de zakkenrollers. Tips kunnen telefonisch doorgegeven worden aan de politie via 0900 8844. Mensen die liever anoniem blijven kunnen bellen naar Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Lees ook

Grote belangstelling voor routes alternatieve wandelvierdaagse

DIEREN – Meer dan 200 wandelaars zijn de afgelopen maand mei op pad gegaan met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.