Home / Doesburg-Regiobode / Workshop Panpastel

Workshop Panpastel

DOESBURG – Op zaterdag 13 juli geeft Julia Woning bij Kunstburg in Doesburg, als eerste in Nederland, een presentatie van haar nieuwe boek over het werken met Panpastel. In Nederland is het werken met Panpastel nog relatief onbekend en was er nog weinig Nederlandstalige informatie over te vinden. Julia zal het product demonstreren en het boek bij vraag signeren. De presentatie zal plaatsvinden tussen 11.00 en 16.00 uur. Bezoekers kunnen op ieder moment in- en uitlopen en toegang is gratis.

0313-438799
www.kunstburg.nl
https://www.juliawoning.com/

Lees ook

Kerstboominzameling in gemeente Brockhorst anders dan normaal

DREMPT – De kerstboominzameling in de gemeente Bronckhorst zag er dit jaar wat anders uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.