Home / Doesburg-Regiobode / Was wappert in de Kerkstraat

Was wappert in de Kerkstraat

DOESBURG – De dames van ‘Tijd om de was op te hangen’ hebben tijdens Doesburg Binnenste Buiten eens flink de schone was buitengehangen in de Kerkstraat. Met wat hulp van het publiek werd er gesopt, gewrongen en geklopt, tot alle lakens en onderbroeken weer netjes schoon aan de lijn hingen. Het straattheater maakt altijd een groot deel uit van het programma van Binnenste Buiten, het geeft extra leven en schwung aan de toch al gezellige braderie.
Doesburg kijkt weer terug op een mooie editie van dit festival, dat alweer voor de 52e keer werd gehouden. Bezoekers èn bewoners van de stad genoten van theater, markt, activiteiten en veel muziek, variërend van Hollandse hits tot Braziliaanse percussie.

Lees ook

Silhouet van wachtershuisje op de Hoge Linie

DOESBURG – Op de Hoge Linie in Doesburg moet komend jaar een nieuw kunstwerk verrijzen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.