Home / Nieuws / Warm en gezellig Oranjefeest Spankeren

Warm en gezellig Oranjefeest Spankeren

SPANKEREN – Het Oranjefeest in Spankeren werd vrijdagavond geopend met een feestelijke optocht. Onder muzikale begeleiding van Muziekvereniging Wilhelmina trok een bonte stoet aan karren en versierde fietsen door de straten van het dorp. De schoolkinderen mochten meerijden op de versierde boerenkarren. Na aankomst op het kermisterrein kon daarna het feest losbarsten.
Dat zaterdag de temperatuur tropische hoogten bereikte, mocht de pret niet drukken. Bij het vogelschieten konden publiek en deelnemers toekijken onder partytenten en de opblaaszwembadjes brachten wat verkoeling. De schutters wisten er een spannende strijd van te maken. Uiteindelijk was het Herbert Fransen die de vogel van zijn stok schoot en zich een jaar schutterskampioen van Spankeren mag noemen. Hij werd gehuldigd tijdens het spetterende Oranjebal, waarmee een mooi en gezellig Oranjefeest werd afgesloten.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Muizenhuis siert etalage van Hart van Velp

VELP – In de etalage van Hart van Velp, in de Hoofdstraat in Velp, is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.