Home / Brummen-Regiobode / Wandelvierdaagse Klarenbeek groot succes

Wandelvierdaagse Klarenbeek groot succes

KLARENBEEK – Ondanks het matige weer was de Wandel4daagse in Klarenbeek een groot succes. 218 Deelnemers verschenen van maandag 8 tot en met donderdag 11 juli aan de start. Zoals ieder jaar konden de deelnemers kiezen uit drie verschillende afstanden, de 3, de 7 en de 10 kilometer. Dagelijks werden door de vele vrijwilligers de stempelkaarten vol gestempeld en zorgden zij ervoor dat het evenement veilig kon verlopen. De wandelaars werden voorzien van allerlei lekkers aangeboden door lokale ondernemers. Donderdag was de intocht. Alle deelnemers kregen een medaille en een gladiool.

Lees ook

Gemeentesecretaris Marcel Klos vertrekt uit Brummen

GEM. BRUMMEN – Marcel Klos, gemeentesecretaris en algemeen directeur, verlaat eind deze maand de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.