Home / Doesburg-Regiobode / Vraag naar informatie over beeld voor St. Elisabeth

Vraag naar informatie over beeld voor St. Elisabeth

DOESBURG – Ina Timmer organiseert, in samenwerking met belangstellenden, al enige tijd de Culturele Zondag. Deze beeldenwandeling, die elke zondag wordt gehouden, loopt door de historische binnenstad van Doesburg. Nu is er in de tuin voor het St. Elisabeth, in de Kosterstraat, een beeld geplaatst waarbij zowel de naam van de kunstenaar als de naam van het beeld ontbreken. Het beeld stelt twee mensfiguren voor. Vragen over dit beeld konden bij de Attent zorggroep niet beantwoord worden. Daarom deze oproep met de vraag of iemand meer weet over dit beeld? Mensen die iets weten over het beeld kunnen contact opnemen met Ina Timmer.

0313 474945

Lees ook

Leerlingen van de Horizon maken speelgoed voor ouderen

DOESBURG – Leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool de Horizon in Doesburg maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.