Home / Brummen-Regiobode / Vogelbeurs in Beekbergen

Vogelbeurs in Beekbergen

BEEKBERGEN – Vogelclub De Veluwe houdt op zaterdag 13 juli van 9.00 uur tot 12.00 uur haar maandelijkse gezellige vogelbeurs in Dorpshuis De Hoge Weye in Beekbergen. Er worden diverse soorten aangeboden zoals parkieten, kanaries en tropische vogels. Het verkopen van vogels mag alleen in kooien en niet meer dan twee vogels per kooi. Lopers zijn niet toegestaan. Naast kopers en verkopers zijn er mensen aanwezig die informatie geven over de vogelsport. Toegang tot de beurs is gratis.

Lees ook

IVN zomeravondwandeling op Empese en Tondense Heide

EMPE – Op woensdag 24 juli wordt er een zomeravondwandeling door de Empese en Tondense …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.