Home / Doesburg-Regiobode / Vlooienmarkt in Doesburg

Vlooienmarkt in Doesburg

DOESBURG – Op zondag 7 juli wordt er een vlooienmarkt gehouden op het terrein naast ‘t Olde Ras aan de Drempterdijk in Doesburg. Hier kunnen bezoekers van 9.00 tot 16.00 uur snuffelen tussen de tweedehands spullen, antiek, curiosa en andere snuisterijen. Zelf een stand huren is ook mogelijk. Een kraam van 4 meter, met dakje, kost 25 euro. Een grondplaats voor een auto kost 17,50 euro, met een aanhanger of bus is dit 20 euro. Reserveren kan op de website of via tel. 06 – 39108152. De entree van de markt bedraagt 3 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor 65-plussers. Voor kinderen tot twaalf jaar is de toegang gratis. Toiletten en catering zijn aanwezig.

www.animo vlooienmarkten.nl

Lees ook

Kerstboominzameling in gemeente Brockhorst anders dan normaal

DREMPT – De kerstboominzameling in de gemeente Bronckhorst zag er dit jaar wat anders uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.