Home / Algemeen / Vliegende honden van Hilaria in Openluchttheater De Pinkenberg

Vliegende honden van Hilaria in Openluchttheater De Pinkenberg

VELP – Woensdag 24 juli brengt Theatergroep Hilaria de voorstelling Vliegende Honden Bijten Niet in de Pinkenberg. Dit is de derde in de serie familievoorstellingen op alle woensdagmiddagen van de zomervakantie in het openluchttheater.

Vliegende honden bijten niet is een parodie op een hondenshow met schuimrubber honden. Met grote vervaarlijke en lieve kleine namaakhonden worden allerlei trucs gedaan. Elke hond wordt op een eigen manier gemanipuleerd. Bij deze voorstelling wordt met een saxofoon en slagwerk live muziek gemaakt. Een gekke en zeer humoristische voorstelling.
Theatergroep Hilaria speelt al meer dan 25 jaar schoolvoorstellingen en daarnaast in (openlucht)theaters en op festivals. De voorstellingen zijn zeer visueel, hebben weinig tekst en bevatten veel humor. Ze zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Kaarten voor de voorstelling van Hilaria kosten 7 euro in de voorverkoop via www.depinkenberg.nl of 8 euro bij de ingang van de Pinkenberg. Met de bon uit Regiobode kost een kaartje nog maar 6 euro (maximaal twee kaartjes per bon). Kinderen tot en met twee jaar mogen gratis mee.
De voorstelling begint om 14.00 uur. Openluchttheater de Pinkenberg is te vinden aan de Kluizenaarsweg op de grens van Velp en Rozendaal.

www.depinkenberg.nl

Lees ook

Ik vind: Incluzio: zorg of zegen voor de zorg?

Elke paar jaar worden door veel gemeenten de diensten in het sociaal domein opnieuw aanbesteed. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.