Home / Brummen-Regiobode / Vijftien zandsculpturen ter ere van 15-jarig jubileum Domus Magnus

Vijftien zandsculpturen ter ere van 15-jarig jubileum Domus Magnus

BRUMMEN – De landelijke woonzorgorganisatie Domus Magnus bestaat vijftien jaar. Ter ere van dit jubileum fungeerde het landgoed van Klein Engelenburg als decor voor vijftien grootte zandsculpturen in de vorm van de vijftien locaties. Tijdens een speciaal georganiseerd evenement wandelden de bewoners en hun dierbaren op unieke, kunstzinnige wijze door de geschiedenis van de woonzorgorganisatie. Een wandelroute langs alle locaties, in de vorm van een zandsculptuur. Op chronologische volgorde van de eerste locatie in Brummen naar de meest recente locatie in Den Bosch kon men alle panden van Domus Magnus in een miniatuur van zand van dichtbij bewonderen. Gidsend door de groene tuin werden de locaties met elkaar vergeleken. De bewoners bleken het meest onder de indruk van hun eigen woning, want het is toch wel erg bijzonder om die zo nagemaakt te zien. De panden kloppen tot in de kleinste details: Villa Molenenk in Deventer is net zo imposant en de klimop van Benvenuta in Hilversum loopt ook in de zandvariant keurig langs de gevel. Vijftien jaar en vijftien locaties verder is Domus Magnus nog altijd aan het uitbreiden. Twee locaties zijn in ontwikkeling om over niet al te lange tijd nieuwe bewoners te begroeten. Eind 2019 in Gouda en de andere begin 2020 in Utrecht. Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie die intensieve particuliere ouderenzorg biedt op kleinschalige locaties. Ouderen wonen zelfstandig in een appartement inclusief de aanwezigheid van 24-uurszorg, een eigen behandelteam en dienstverlening zoals de wasservice, maaltijdvoorziening door een chef-kok en een welzijnsprogramma op alle locaties. De zorg wordt geleverd met eigen personeel.

www.domusmagnus.com

Lees ook

Jutut heeft het zwaar, maar ‘kringloop is onmisbaar’

LOENEN – Kringloopwinkel Jutut in Loenen moest niet alleen een mooie winkel voor tweedehands spulletjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.