Home / Doesburg-Regiobode / Vierde open zaterdag St. Joriskerk

Vierde open zaterdag St. Joriskerk

DREMPT – Op zaterdag 27 juli is er voor de vierde keer deze zomer een open zaterdag in de St. Joriskerk in Drempt. Angelika te Slaa en Bea van Dijk zijn deze keer te gast. Angelika te Slaa is geboren in Berlijn, maar woont al jaren in Nederland. Haar grote hobby is sieraden maken van glaskralen, schelpen en chainmalle. Bea van Dijk laat haar kunsten zien op het gebied van bloemschikken. De Sint Joriskerk is meer dan duizend jaar oud en is door het hele land bekend om zijn bijzondere wandtapijten, in de jaren geknoopt door inwoners van Drempt om de akoestiek in de kerk te verbeteren. Ook de beelden in de kerk zijn de moeite van het bekijken waard. De Sint Joriskerk is zaterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De koffie staat klaar. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Lees ook

Kerstboominzameling in gemeente Brockhorst anders dan normaal

DREMPT – De kerstboominzameling in de gemeente Bronckhorst zag er dit jaar wat anders uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.