Home / Brummen-Regiobode / Vier informatiebijeenkomsten over VoorzieningenWijzer

Vier informatiebijeenkomsten over VoorzieningenWijzer

GEM. BRUMMEN – Nog voor de zomervakantie organiseert de gemeente Brummen vier informatiebijeenkomsten over de VoorzieningenWijzer. Deze regeling komt in plaats van de collectieve zorgverzekering.

De gemeente Brummen stopt na dit jaar met de gemeentepolis, een voordelige collectieve zorgverzekering. In plaats hiervan heeft het gemeentebestuur gekozen om de VoorzieningenWijzer in te zetten. Hiermee worden inwoners geholpen geld te besparen op hun vaste lasten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kosten zoals de zorgverzekering en de energierekening. Aan de hand van de VoorzieningenWijzer wordt gekeken of iemand ook gebruik kan maken van bijvoorbeeld toeslagen en regelingen.
Inwoners die op dit moment een zorgverzekering hebben via de gemeente, kunnen al dit jaar meedoen met de VoorzieningenWijzer. Zij hebben een persoonlijke uitnodigingsbrief voor de informatiebijeenkomsten ontvangen. Voor mensen met een laag inkomen is de service van de VoorzieningenWijzer gratis.

De eerste twee bijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 9 juli. Van 17.00 tot 18.00 uur is er een bijeenkomst in het gebouw van WerkFit Brummen in Eerbeek en van 19.30 tot 21.00 uur in de Brummense Bibliotheek. Op woensdag 17 juli zijn er weer twee bijeenkomsten, van 16.30 tot 18.00 uur in het gemeentehuis in Brummen en van 19.30 tot 21.00 uur in de Eerbeekse bibliotheekvestiging. Aanmelden is niet nodig.

info@teamvoorelkaar.nl
0575-568568

Lees ook

Kinderen druk in de weer tijdens kerstbomeninzameling

BRUMMEN – In de tweede week van januari staat in de gemeente Brummen traditiegetrouw de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.