Home / Brummen-Regiobode / Vier dagen zwemmen verkoelt tijdens tropische hitte

Vier dagen zwemmen verkoelt tijdens tropische hitte

LOENEN – De zwem4daagse in het Loenense zwembad Molenallee is vrijdagavond feestelijk afgesloten. Er was muziek van DJ Mathijs Wassink en er zijn 260 medailles uitgedeeld aan zwemmers die vier dagen lang baantjes kwamen zwemmen. Zeker op de dagen met tropische temperaturen was het heerlijk om verkoeling te zoeken in het Loenense water. Daarbij was het een gezellige week en was er elke avond wel iets bijzonders te doen. Zo kon jong en oud donderdag proberen met pijl en boog te schieten. Het bad was overigens niet alleen geopend voor de zwem4daagse. Omdat het zulk lekker weer was, konden ook recreatieve zwemmers vorige week later op de avond terecht in het bad. Veel mensen maakten van deze mogelijkheid gebruik.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.