Home / Nieuws / Velps Middagkoor sluit seizoen af met een gezellige middag

Velps Middagkoor sluit seizoen af met een gezellige middag

VELP – Op dinsdagmiddag 9 juli had het Velps Middagkoor haar jaarlijkse gezellige middag. De middag werd georganiseerd het bestuur, op de locatie waar het koor haar wekelijkse repetities heeft. Met een terugblik en vooruitzicht van de vicevoorzitter konden de koorleden zich te goed doen aan een gezellige, met lekkers gevulde tafel. Om de lol er een beetje in te houden werden er spelletjes bingo gespeeld. Een van de koorleden blies een deuntje op haar mondharmonica, waarbij de rest van het gezelschap het ingezette liedje meezong. Met gedicht en de beste wensen voor de zomervakantie werd de middag afgesloten. Op 20 augustus start het koor om 14.00 uur met een nieuw seizoen.

Lees ook

Ik vind: Incluzio: zorg of zegen voor de zorg?

Elke paar jaar worden door veel gemeenten de diensten in het sociaal domein opnieuw aanbesteed. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.