Home / Rheden-Regiobode / Velleper Donderdagen komen er aan

Velleper Donderdagen komen er aan

VELP – De Velleper Donderdagen staan binnenkort op de agenda. Op donderdagen 25 juli en 1 augustus is het dorp weer het toneel van de bekende braderie. Er is weer een ruim aanbod van kleding, cosmetica, woondecoratie, speelgoed, biologische producten en streekproducten. Er zijn heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes verkrijgbaar en er staan attracties voor de kinderen. De Velleper Donderdagen duren van 11.00 tot 21.00 uur.

Lees ook

Kunstmaatjes gezocht

VELP – Het kunstproject Verborgen Talenten van Cultuurbedrijf RiQQ is op zoek naar kunstmaatjes. Dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.