Home / Rheden-Regiobode / Veelzijdig Velp zoekt talent voor open podium

Veelzijdig Velp zoekt talent voor open podium

VELP – Over enkele weken begint in Velp de negendertigste editie van de Velleper Donderdagen, die plaatsvinden op 25 juli en 1 augustus. Tijdens dit evenement is er voor talenten uit Velp en omgeving een open podium. Deelnemers mogen dan een kwartier lang hun talenten laten zien. Comedy, dans, muziek, toneel, cabaret, goochelen: alles is welkom. De optredens beginnen om 14.00 uur. Vooraf is er de gelegenheid voor een soundcheck. Dan wordt ook het tijdstip van optreden bekend gemaakt. Aanmelden kan via info@veelzijdigvelp.nl, onder vermelding van naam, leeftijd, telefoonnummer, het aantal deelnemende personen en een omschrijving van de act. Daarnaast mag de artiest na afloop van het optreden met de pet rond, ook cd’s etc. verkopen of andere manieren van reclame maken zijn toegestaan. Kleine bandjes zijn ook welkom, maar die worden apart ingepland vanwege de op- en afbouw van de acts.

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.