Home / Brummen-Regiobode / Uit met het Rode Kruis

Uit met het Rode Kruis

REGIO – Van vrijdag 13 september tot en met maandag 16 september gaat de afdeling BEHL (Brummen-Eerbeek-Hall-Loenen) van het Rode Kruis met een aantal gasten een weekend uit naar de Imminkhoeve in Lemele. Mensen die mee willen zijn van harte welkom, lid of donateur zijn van het Rode Kruis is niet nodig. Het is een geheel verzorgd weekend. Neem voor aanvullende informatie of opgave contact op met G. Willems via tel. 0575-564379.

Lees ook

Nieuwe wedstrijdtenues voor Oeken 1

OEKEN – Voorafgaand aan de wedstrijd om de Achterhoek cup tegen Loil vond de uitreiking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.