Home / Rheden-Regiobode / Training Voluit Leven

Training Voluit Leven

VELP – Indigo geeft vanaf woensdag 18 september de training Voluit Leven, die mensen helpt een andere bewuste kijk op hun leven te krijgen. Dit door het leren van Mindfulness-oefeningen; gerichte aandacht in het hier en nu. Daarnaast is het belangrijk een goede balans te vinden in het accepteren van dingen die niet te veranderen zijn en te investeren in dingen waar mensen wel invloed op hebben. De training is bedoeld voor inwoners van de gemeente Rheden en bestaat uit acht bijeenkomsten vanaf woensdag 18 september van 10.00 tot 12.00 uur. De bijeenkomsten vinden plaats in het Innoforte Lorentzhuis aan de Rijnstraat 1 in Velp. Meedoen is gratis, wel moeten deelnemers zelf voor zo’n 30 euro het cursusboek aanschaffen. Stur voor meer informatie of aanmelding voor de cursus een e-mail sturen naar info@indigogelderland.nl of bel met het secretariaat van Indigo, tel. 026 – 3124483.

Lees ook

Onderzoek naar uitkijktoren in uiterwaarden bij Rheden

RHEDEN – De gemeente Rheden wil een uitkijktoren plaatsen in de uiterwaarden van het dorp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.