Home / Doesburg-Regiobode / Tour de France beleven met de Hessentour

Tour de France beleven met de Hessentour

DREMPT – Op zaterdag 6 juli start de Tour de France in Brussel. Al 25 jaar word er in Drempt de Hessentour georganiseerd, waarbij er weer volop kans is op vele prijzen door klassementen en truidragers in de Tour goed te voorspellen. Ook dit jaar mogen deelnemers vijf reserverenners inzetten. De Hessentour start op maandag 8 juli. Een deelname formulier kost 5 euro. Aanmelden en doorgeven van renners kan tot 7 juli 17.00 uur. Inschrijven en meer informatie opzoeken kan via www.hessentour.jouwweb.nl. De toto wordt dagelijks bijgehouden. Aan het eind van de tour zijn er weer prijzen voor de etappewinnaars en de top 10 van het algemeen klassement.

Lees ook

Leerlingen van de Horizon maken speelgoed voor ouderen

DOESBURG – Leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool de Horizon in Doesburg maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.