Home / Doesburg-Regiobode / The Jibs bij Podium de Waag

The Jibs bij Podium de Waag

DOESBURG – Op zaterdag 13 juli treedt de band The Jibs op bij Podium De Waag in Doesburg. Wil Elissen, Willem van Dooren, Ernst Wernicke, Gé Klap en Miel Groothedde behoeven geen introductie. Met hun swingende ritmesectie zorgt dit gezelschap voor een rumoerig swingende, authentieke en gedreven avond. De vier heren spelen nog steeds het repertoire waarmee ze in 1964 begonnen: The Rolling Stones, The Kinks, The Who en The Animals. “Sfeervolle muziek”, vindt Gé Klap. Muziek met veel emotie, waar de blues vanaf druipt. Alles wat daarna kwam, was veel commerciëler. Dat voelen de mensen heel goed aan.’’ Het optreden begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk.

Lees ook

Meer kans voor Angerlose basisschool

GEM.ZEVENAAR – In het primair onderwijs gelden normen voor het stichten en opheffen van scholen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.