Home / Rheden-Regiobode / The Beatles Revival Band

The Beatles Revival Band

ELLECOM – Op zaterdag 6 juli komt The Beatles Revival Band om 20.00 uur naar Fletcher Landgoed Hotel Avegoor in Ellecom. Zelfs de assistent-manager van de echte Beatles dacht dat hij John, Paul, George & Ringo hoorde toen hij The Beatles Revival Band uit Tsjechië hoorde spelen. Als de eerste niet-Engelse band speelden de muzikanten drie concerten in de beroemde Cavern Club in Liverpool. De FABruari Four verzorgt deze middag ook een een optreden. Zij vertolken driestemmig Beatles nummers. Kaartjes zijn te koop via www.fletcherevents.nl.

Lees ook

Opbrengst collecte nierstichting

DE STEEG – Van 13 tot en met 20 september vond in De Steeg de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.