Home / Nieuws / Terrasconcert Sempre Crescendo bij De Jutberg

Terrasconcert Sempre Crescendo bij De Jutberg

LAAG-SOEREN – Onlangs bracht muziekvereniging Sempre Crescendo een concert ten gehore bij de De Jutberg in Laag-Soeren. Het terras was goed gevuld. Na afloop beloonden het publiek de muzikanten met een groot applaus. De instrumenten worden nu enige tijd opgeborgen vanwege de zomervakantie. Na de vakantie beginnen de repetities weer op de dinsdagavond in ’t Sprengenhus. Mensen met nog een instrument op zolder en/of interesse in het samen muziek maken zijn altijd welkom.

Lees ook

Ik vind: Incluzio: zorg of zegen voor de zorg?

Elke paar jaar worden door veel gemeenten de diensten in het sociaal domein opnieuw aanbesteed. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.