Home / Alle-Regiobode / Tentoonstelling Cor Stoel in de Oranjerie

Tentoonstelling Cor Stoel in de Oranjerie

DIEREN – Cor Stoel uit Eerbeek laat in de Oranjerie in het Carolinapark in Dieren enkele werken zien uit haar lange loopbaan in de beeldende kunst. Zo zijn er een paar werken gemaakt van textiel, tekeningetjes met pen en inkt en schilderen die zijn opgebouwd uit vele verdunde lagen verf. Cor Stoel werd opgeleid aan de Rietveldacademie en de Rijksacademie in Amsterdam. De tentoonstelling is nog te bekijken tot en met 3 september. De Oranjerie is geopend op woensdag tot en met zondag van 10.30 tot 18.00 uur.

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Spagaat

Een van de grootste uitdagingen waarvoor de mensheid zich in de komende decennia gesteld ziet, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.