Home / Rheden-Regiobode / Taizéviering in Oude Jan

Taizéviering in Oude Jan

VELP – Zondag 14 juli wordt in de Oude Jan in Velp een Taizéviering gehouden met als thema Vind je weg. Iedereen is welkom bij de viering die om 19.00 uur begint.

Taizé is een is een internationale oecumenische kloostergemeenschap in het zuiden van Frankrijk, waar jaarlijks duizenden jongeren (en ook ouderen) uit heel Europa komen voor een periode van ontmoeting en bezinning. Drie maal per dag komen de broeders met alle bezoekers bijeen voor het gemeenschappelijk gebed in de Verzoeningskerk, met veel zingen en een lange tijd van stilte.
Zondag 14 juli vanaf 16.00 uur worden de liederen zo mogelijk meerstemmig geoefend. Iedereen die mee wil zingen is welkom en ook wie een instrument bespeelt kan meedoen. Om ongeveer 17.30 uur wordt gezamenlijk gegeten. Deelnemers dienen zelf brood mee te nemen, voor soep en drinken wordt gezorgd. Meedoen is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom. De viering zelf begint om 19.00 uur en duurt ongeveer een uur. Na afloop is er ruimte voor ontmoeting bij koffie en thee.
De leiding is in handen van pastor Janneke Bron, bij wie men zich ook kan aanmelden via janneke.bron@pknvelp.nl.

Lees ook

Bumé nieuwe Partner voetbalclub VVO

VELP – Bumé Bouw en Onderhoud en VVO hebben een partnerovereenkomst getekend. De bouwonderneming verbindt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.