Home / Rheden-Regiobode / Strijland Open tennis

Strijland Open tennis

RHEDEN – Van maandag 19 tot en met zondag 25 augustus houdt tennisclub de Laak uit Rheden het traditionele en smakelijke tennistoernooi, het Strijland Open. Iedereen kan inschrijven in de categorieën 9 tot en met 3 en in de leeftijdsklassen open, 35+ en 65+. Er wordt zoveel mogelijk in poules gespeeld. Iedere avond is er een heerlijke snack en op vrijdagavond 23 augustus is er een grote verloting. Inschrijven kan op www.toernooi.nl.

www.rtcdelaakrheden.nl

Lees ook

Repair Café Velp zoekt vrijwilligers

VELP – Repair Café Velp is op zoek naar vrijwilligers. Gezocht worden mensen die handig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.